Nieuws

doorHeleen Pereboom Geplaatst nov 30, 2020

Faalangsttraining van start!

Vandaag (30 nov) gestart met mijn faalangsttraining met vier bovenbouwkids. Super leuk! Daar krijg je energie van! Morgen de eerste bijeenkomst met een middenbouwgroepje, zin in!!😀

doorHeleen Pereboom Geplaatst dec 24, 2019

COACHEE!-spel

Afgelopen week heb ik de licentie COACHEE!-spel behaald. Nu kan ik deze praktische en veelzijdige kindercoach-tool met veel verschillende werkvormen inzetten in mijn praktijk! Ik ben er blij mee!

Meer informatie over dit veelzijdig te gebruiken spel kan je lezen bij ‘Methodieken’.

doorHeleen Pereboom Geplaatst okt 25, 2019

Welkom Suraj!

Inmiddels is er in mijn praktijk een handpop bijgekomen! Hij heet Suraj en hij heeft een bijzondere komaf. Suraj is namelijk gemaakt in Nepal, vandaar ook zijn Nepalese naam.

In Nepal worden diverse producten gemaakt door vrouwen die verstoten zijn, alleenstaande vrouwen of door meisjes die niet naar school kunnen omdat er te weinig geld is. De Nepalese  producten (sieraden, shawls en woonaccessoires en handpoppen!) worden in Nederland geïmporteerd en verkocht. http://nepaltreasures.123website.nl

Suraj heeft zijn vriendjes gedag gezegd en komt nu bij mij wonen. Ik ben super blij met hem!

Suraj en zijn vriendjes
doorHeleen Pereboom Geplaatst aug 25, 2019

Het logo van Pauw Kindercoaching

… heeft een bijzondere oorsprong. In 1988 werd deze quilt door mijn moeder ontworpen en gemaakt. De Pauw als trots symbool is nu de basis van de huisstijl van Pauw Kindercoaching.